Hier vind je een greep uit de ervaringen van cliënten die ik heb mogen behandelen. Dit kan je een indruk geven van mijn werkmethoden en mijn omgang met cliënten. De namen die je leest bij de ervaringen zijn bijna allemaal fictieve namen om anonimiteit te waarborgen.

Wanneer je graag jouw ervaring aan onderstaande lijst wilt toevoegen dan verzoek ik je om deze per e-mail of via de contactpagina van deze website naar mij te sturen.

Een verhaal uit de eerste hand

We willen je enorm bedanken voor wat jij voor ons hebt gedaan. We zijn er nog niet, maar we hebben nu inzicht en gereedschap om verder te bouwen dankzij jou. Ook ikzelf heb veel aan jou gehad. Ik heb meer rust. Kies meer voor passieve ontspanning. Ik heb door jou echt op de rem getrapt en kan meer ontspannen en gewoon genieten van het moment. Je bent enorm belangrijk geweest voor ons!

Hendrik, Andra en Else

We zijn op de juiste plek

We hebben de gesprekken met Frilse als zeer prettig ervaren. Al bij de 1e sessie hadden we meteen het gevoel van “we zijn op de juiste plek”. Zij heeft ons geleerd anders te kijken naar bepaalde situaties en ook het inleven in andermans beleving. Mede door de huiselijke sfeer in de gespreksruimte, het kopje thee en het zicht op de tuin, waren de gesprekken ontspannen, het voelde als een warm nest. Kortom, we kunnen weer met positieve energie de toekomst tegemoet, met de wetenschap dat wij, indien nodig, een beroep op Frilse mogen doen. Waarvoor onze dank!

Ben en Bea

Alles was bespreekbaar

Ik was al een tijd niet gelukkig, maar kon niet achterhalen waardoor dit kwam. Ik besloot hulp te zoeken en kwam bij Frilse terecht. Frilse heeft mij enorm geholpen met haar rust, humor en scherpe inzichten. Frilse oordeelde niet maar hielp mij zelf de patronen en pijnpunten in mijn leven te zien en hieraan te werken. Alles was bespreekbaar en ik ben ontzettend blij dat ik Frilse heb leren kennen. Frilse is een echte professional met een schat aan ervaring die waarmaakt wat zij toezegt.

Sandra

Positief veranderd door warmte en humor

Frilse heeft mij enorm geholpen om mijzelf weer terug te vinden. Na het verlies van mijn zoon had dit effect op mijzelf en mijn relatie. In de eerste ontmoeting kon Frilse de vinger al op de zere plek leggen. Door haar professionele vaardigheid, warmte en humor heeft ze mij positief veranderd. Als fijne gesprekspartner heeft Frilse mij bewuster gemaakt en ze deelde vanuit haar eigen leven. Ze kan goed luisteren en soms zei ze stop, dan liet ze me vertellen wat het met me deed en wat ze zag. Frilse is een kundig en prettig mens om mee in dialoog te gaan.

Rob

Mijn gevoel durven uitspreken

Vanaf het eerste moment wist ik dat ik de juiste keuze had gemaakt door naar Frilse toe te komen. Ze is concreet, professioneel en creëert een veilige ruimte waarin ik mijn gevoel durf uit te spreken. Van begin tot eind sta ik versteld hoe enorm ik gegroeid ben. Ik ben erg dankbaar dat Frilse mij hierin heeft begeleid en mij een spiegel heeft voorgehouden. Ik heb erg veel geleerd.

Emma

Ons hechter verbonden voelen

Wij hebben de gesprekken bij Frilse als zeer prettig ervaren. Frilse was objectief naar ons beiden toe en we vonden het ongelooflijk hoe zij aanvoelt wat er in een mens omgaat en waar het fout gaat. De gesprekken waren zeker confronterend voor ons beiden. Er werd veel in ons losgemaakt. We hebben gehuild, maar ook veel gelachen. De therapie heeft ons gebracht dat we meer echt met elkaar kunnen praten en aangeven hoe we ons voelen.

Marc en Myra

De toekomst weer positief inzien

Door de gevolgen van een verkeersongeval kwamen wij terecht bij Frilse. Bij binnenkomst voelden wij ons gelijk welkom en op ons gemak. Frilse zorgt voor een warme en prettige sfeer. Wij kwamen voor EDMR-therapie, haar werkwijze hierbij is professioneel. Frilse is meelevend en neemt alle tijd voor je. De EDMR-therapie heeft ons goed gedaan. Wij zien dankzij Frilse de toekomst weer positief in. Wij willen u bedanken voor uw hulp.

Leroy en Sharon

Specialistische hulp bij autisme

Mevrouw Veelo heeft eerst een kennismakingsgesprek gepland met mij en daaruit bleek dat ik met haar in zee wilde gaan. De reden hiervoor was dat ze heel rustig is en kennis van zaken leek te hebben. Dat bleek ook zo te zijn. Bovendien is ze ervaringsdeskundige wat betreft autisme. In de eerste gesprekken leerde ze mij veel over autisme en er kwamen veel momenten dat ze de spijker op de kop sloeg. Dat drong behoorlijk door. Na een aantal consulten leerde ik mezelf beter kennen door te begrijpen hoe dingen bij mij werken. Mevrouw Veelo had er tijdens de gesprekken goed oog voor als het mij teveel werd. Dan leerde zij me te ontspannen. Ook liet ze me kennis maken met mindfulness. Alle gesprekken vonden plaats in een hele rustige omgeving en ze nam alle tijd.
Hartelijk dank voor uw hulp; ik heb er veel aan gehad.

Laurens

Samen weer door kunnen gaan

Wij hadden hulp nodig. Uit een test werd bij een van ons een vorm van autisme vastgesteld. Door goede analyses van Frilse kregen wij de juiste adviezen! Wij kunnen samen door!! Hartelijk dank voor uw hulp; ik heb er veel aan gehad.

Mariëtte

Snel tot een oplossing komen

Frilse heeft mij geholpen in 4 korte behandelingen. Ik had niet verwacht dat dat mogelijk zou zijn, maar dat is het blijkbaar wel. Frilse is zeer ervaren als psycholoog en je merkt in alles wat ze doet of zegt dat ze spreekt vanuit haar ervaring.

Annemiek